ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Improv για παιδιά Δημοτικού

Η μοναδική εκπαίδευση αυτοσχεδιαστικού θεάτρου για παιδιά Δημοτικού στην Αθήνα!

Τα παιδιά είναι ήδη αστέρες του αυτοσχεδιασμού. Δεν έχουν φίλτρα, η φαντασία τους καλπάζει και μετατρέπουν τα πάντα γύρω τους σε παιχνίδι. Εμείς παίρνουμε τις τεχνικές μας, τις εντάσσουμε σε απολαυστικά, ξεκαρδιστικά παιχνίδια και δείχνουμε στο παιδί πώς να διατηρήσει και να εξελίξει αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά του!

Παράλληλα, θα τους δείξουμε πώς να λειτουργούν, να παίζουν, και να συνεργάζονται στη δυναμική ενός συνόλου. Θα μάθουν να εφαρμόζουν τους κανόνες του κάθε παιχνιδιού, με τέτοιο τρόπο ώστε να τους πλάθουν και να τους αλλάζουν έχοντας κεντρικό γνώμονα τη ευχαρίστησή τους και τον σεβασμό προς τα υπόλοιπα παιδιά.

Συνολικός σκοπός του εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος είναι να έρθει το παιδί σε επαφή με μια θεατρική τέχνη, να μάθει να εμπιστεύεται τον εαυτό του και τον αυθορμητισμό του, και να ενστερνιστεί τις αξία της έννοιας του παιχνιδιού στη ζωή μας.

---------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------

Improv για παιδιά Γυμνασίου – Λυκείου

Η μοναδική εκπαίδευση αυτοσχεδιαστικού θεάτρου για παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου στην Αθήνα!

Τα παιδιά σε αυτές τις ηλικίες είναι γεμάτα ενθουσιασμό και επιθυμία για ανακάλυψη. Ταυτόχρονα, μαθαίνουν τον εαυτό τους, μπαίνουν σε νέες δυναμικές στο σχολικό περιβάλλον, και προσπαθούν να ξεχωρίσουν.

Η εκπαίδευση μας βασίζεται σε παιχνίδια και ασκήσεις, τόσο ομαδικά όσο και ατομικά, που εστιάζουν στον αυθορμητισμό και την ελεύθερη έκφραση. Το παιδί εκτονώνεται, εκφράζεται, παίζει, συνεργάζεται.

Μέσα από το Improv, θα πάρουν εργαλεία δημιουργικότητας, θα διαμορφώσουν έναν τρόπο σκέψης που θα τα βοηθήσει να ενταχθούν με αυτοπεποίθηση στο σύνολο και θα καλλιεργήσουν αρχές που θα τα διέπουν σε όλη τους τη ζωή.

Θα μάθουν να απενοχοποιούν την αποτυχία και αναγνωρίζουν τα οφέλη του να βαδίζουν σε έναν νέο, άγνωστο δρόμο. Θα εκτιμήσουν την αξία της απλής, αυθόρμητης σκέψης και θα ενστερνιστούν το τι σημαίνει να νιώθεις αρκετός, να μην νιώθεις ποτέ λίγος. Θα χτίσουν ομαδικότητα και θα μάθουν να στηρίζουν και να αναδεικνύουν τους συμπαίκτες τους. Θα μάθουν να ακούνε πραγματικά, να αναπτύσσουν κριτική σκέψη και να αγκαλιάζουν τη μαγεία της αλλαγής και της προσαρμοστικότητας. Θα μάθουν να μην αμφισβητούν τις επιλογές τους, αλλά αντιθέτως να είναι περήφανα για αυτές, διότι ακόμα και αν τους οδηγήσουν σε μια αποτυχία, θα έχουν πάρει κάποιο πολύ σημαντικό μάθημα. Και όλα αυτά μέσω από την πιο διασκεδαστική κοινωνικοποίηση που θα έχουν βιώσει ποτέ!

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι σημαντικό ένα παιδί να χτίσει γερές βάσεις. Το αυτοσχεδιαστικό θέατρο είναι μια τέχνη που πραγματικά κάνει καλύτερους ανθρώπους και προσφέρει θαυμαστά εργαλεία στο παιδί σας!

 

Τμήματα:

  • Δημοτικού
  • Γυμνασίου-Λυκείου

 

 

 

 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ