Ενισχύστε τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία της ομάδας σας με εκπαίδευση αυτοσχεδιασμού

Εταιρικές Υπηρεσίες

Παίρνουμε τις αρχές του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου (improv) και τις διδάσκουμε σε μη-θεατρικό πλαίσιο. Σκοπός μας είναι να καλύψουμετις ανάγκες της ομάδας κάθε φορέα και επιχείρησης που αναζητά τα κατάλληλα εργαλεία για ένα πιο παραγωγικό, ομαδικό και θετικό εργασιακό περιβάλλον. Είμαστε η μοναδική εταιρεία πανελλαδικώς με 15ετή εμπειρία διδασκαλίας αυτοσχεδιασμού στον εταιρικό τομέα.

Η μεθοδολογία μας εστιάζει στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων των εργαζομένων μέσα από μια άκρως διασκεδαστική, εκπαιδευτική, βιωματική διαδικασία.

Η εκπαίδευση και οι υπηρεσίες που προσφέρουμε βασίζονται σε ένα σύνολο αρχών που έχουν τις ρίζες τους στο αυτοσχεδιαστικό θέατρο. Αυτές διαμορφώνουν την κουλτούρα και τον τρόπο σκέψης που βοηθούν μια ομάδα ανθρώπων να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Ως επίσημος συνεργάτης της TÜV HELLAS, προσφέρουμε πιστοποιημένη εκπαίδευση από τον οργανισμό με την ηγετική θέση στην επιθεώρηση, την εκπαίδευση και την πιστοποίηση. 

TUV Hellas logo

Οι βασικοί πυλώνες της εκπαίδευσης αυτοσχεδιασμού

 • Αποδοχή της αποτυχίας

  Ο φόβος της αποτυχίας περιορίζει τη δημιουργικότητα και την καινοτομία. Την αποδεχόμαστε ως κομμάτι της διαδρομής προς την επιτυχία. Δεν κρίνουμε τους άλλους.

 • Αυτοπεποίθηση

  Eμπιστευόμαστε τις ενστικτώδεις, παρορμητικές μας ιδέες.

 • Ομαδικότητα

  Δείχνουμε εμπιστοσύνη, στηρίζουμε τους συνεργάτες μας, αποδεχόμαστε διαφορετικές ιδέες. Χτίζουμε ένα περιβάλλον ασφάλειας και αλληλοστήριξης.

 • Ζω τη στιγμή

  Παρατηρούμε τι συμβαίνει στο τώρα, και ακούμε ενεργητικά τους συνεργάτες μας.

Εκπαίδευση Αυτοσχεδιασμού
Team Building
Creative Brainstorming
Δημόσια Ομιλία
EQ Training
Παραστάσεις Αυτοσχεδιαστικού Θεάτρου
Εκπαίδευση Αυτοσχεδιασμού
Team Building
Creative Brainstorming
Δημόσια Ομιλία
EQ Training
Παραστάσεις Αυτοσχεδιαστικού Θεάτρου

OUR CLIENTS

TESTIMONIALS

Ιωάννης Παπασπύρος

Προσωπικά και από HR perspective, η εκπαίδευση στο improv βοήθησε να ξεκλειδώσει κάθε στέλεχός μας τα soft skills που χρειάζονται για να είναι περισσότερο επικοινωνιακοί, με καλύτερες τεχνικές παρουσίασης και πιο άνετοι σε διάφορα καθημερινά θέματα. Προφανώς είναι ιδανικό για όσους έχουν αρκετό κόσμο στην ευθύνη τους ή κάνουν παρουσιάσεις σε μεγάλο κοινό.

Διευθυντής Διαχείρισης Ανθρώπινου ΔυναμικούΤομέα Μεταλλουργίας ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.

Λευτέρης Γρηγορίου

To σεμινάριο μας έδεσε ως ομάδα. Το κλίμα ελευθερίας, οι χαζομάρες μας, τα κοινά αστεία και η οικειότητα που αναπτύξαμε μας έκαναν ομάδα. Μας έβγαλε από την «ζώνη ασφάλειας» μας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Μπορώ να πω ότι το σεμινάριο αυτό είναι κατάλληλο για τις  επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτύξουν το ομαδικό πνεύμα και τη δημιουργικότητα των εργαζομένων τους.

Αναπληρωτής Διευθυντής Δραστηριοτήτων Αλουμινίου
ΑτΕ | ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.
 

Ιωάννα Μαργαρώνη

Ο Μενέλαος με έκανε να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή με το ρυθμό και το χιούμορ του. Οι δημιουργικές πρακτικές που μας έδειξε με βοήθησαν να ξεπεράσω την ανησυχία για το τι θα πω, πώς θα το πω και κυριότερα, πώς θα με κρίνουν οι άλλοι. Το σεμινάριο Improv μου έδωσε τα εργαλεία για να πάω τις δεξιότητές μου στη δημόσια ομιλία και στον αυθόρμητο λόγο στο επόμενο επίπεδο.
Το συστήνω σε άτομα που επιθυμούν να βγουν από τη ζώνη ασφαλείας τους και να κάνουν αλλαγές στη ζωή του, μικρές ή μεγάλες.
 

Ομιλήτρια Εμψύχωσης / Ενεργειακή Θεραπεύτρια / Life Coach
 

Yodeck

Η ομάδα μας πέρασε υπέροχα στο εργαστήρι improv, στο οποίο αποκτήσαμε νέες ικανότητες, μάθαμε να αφηνόμαστε και ενισχύσαμε το δέσιμο μεταξύ μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μενέλαο Πρόκο από την ImproVIBE που ήρθε να μας καθοδηγήσει.
 

Software company, Athens Greece

Νίκος Κολοκάτσης

Πρόσφατα συμμετείχα σε ένα σεμινάριο αυτοσχεδιασμού, στο οποίο ο Μενέλαος μας έδειξε πόσο σημαντικός είναι ο αυτοσχεδιασμός στην καθημερινότητά μας και γενικότερα - είναι κάτι που όλοι μας χρειάζεται να εξασκήσουμε! Ο Μενέλαος είναι ένα φωτεινό παράδειγμα του να είναι κανείς έτοιμος να μιλήσει για οποιοδήποτε θέμα σε οποιαδήποτε συνθήκη. Ανυπομονώ να μάθω κι άλλα για τον αυτοσχεδιασμό.
 

Senior insights analyst at GWI
 

Γρηγόρης Πασχάλης

Προσωπικά το improv αποτέλεσε για μένα εμπειρία ζωής και το ανακαλώ ακόμα και τώρα με διάφορες αφορμές. Ήταν ένα ακόμα βήμα στο να βελτιωθώ ως άνθρωπος και να μπορώ να καταλάβω συμπεριφορές (δικές μου και των άλλων).  Αναγνωρίζω το τί προσέφερε στην ομάδα και βλέπω τις αλλαγές περισσότερο στα άλλα μέλη της ομάδας. Εξαιρετικά διασκεδαστικό και anti-stressing.
 

Διευθυντής Καινοτομίας
ΑτΕ | ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.
 

Αντιγόνη Κατσανάκη

Το σεμινάριο είναι πρακτικό και εφαρμόσιμο. Οι ιδέες που παρουσιάζονται είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και φαίνεται να επιδρούν στην ψυχοσύνθεση του ατόμου που παρακολουθεί το σεμινάριο. Είναι ένα σεμινάριο διαφορετικό από τα άλλα που οδηγεί στη ενδυνάμωση των δεσμών ανάμεσα στα μέλη της ομάδας που το παρακολουθούν, ενώ έχει προστιθέμενη αξία και στη διαμόρφωση ενός διαφορετικού τρόπου σκέψης και λειτουργίας του ατόμου ως μονάδα και ως μέλος μιας ομάδας του χώρου εργασίας. Το προτείνω ως σεμινάριο ιεραρχίας, και ειδικά σε όσους πρόκειται να συμμετέχουν στην προετοιμασία εσωτερικών εταιρικών σεμιναρίων.
 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων με Τοπικούς Φορείς
ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ | Κλάδος Μεταλλουργίας MYTILINEOS