Δωρεάν βραδιά improv στα αγγλικά με σεμινάριο + παράσταση

Δωρεαν βραδια improv στα αγγλικα με σεμιναριο + παρασταση

Η Αθηναϊκή αγγλόφωνη κοινότητα Improv όσο πάει και μεγαλώνει και τα σεμινάρια και οι παραστάσεις που κάνουμε στα Αγγλικά γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Γι' αυτό κι εμείς σας προσφέρουμε τώρα μία βραδιά γεμάτη Improv στα Αγγλικά! Η καλύτερη ευκαιρία για όλους σας τους φίλους που δεν μιλάνε ελληνικά και ψάχνουν για κάτι συναρπαστικό και καινούριο να ζήσουν στην Αθήνα!

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου προσφέρουμε ένα ΔΩΡΕΑΝ εισαγωγικό μάθημα Improv, μαζί με μία παράσταση με επίσης ΔΩΡΕΑΝ είσοδο. Το μάθημα θα διδαχθεί στα Αγγλικά, ενώ στην παράσταση όλοι οι συμμετέχοντες θα παίζουν επίσης στα Αγγλικά.

Το σεμινάριο θα γίνει 7:00μμ - 9:00μμ.
Η παράσταση (The Athens Improv Jam) ξεκινάει στις 9:30μμ και τελειώνει στις 11:00μμ.

Για την παράσταση δεν είναι απαραίτητο να κρατήσετε θέσεις. Μπορείτε απλώς να έρθετε.

Για το σεμινάριο όμως, οι κρατήσεις είναι απαραίτητες, μιας και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας online εδώ: http://www.improvibe.gr/eng/seminars/free-introductory-improv-comedy-class-by-improvibe

Φυσικά, η καλύτερή σας επιλογή θα ήταν να ζήσετε μία γεμάτη βραδιά Improv παρακολουθώντας και το σεμινάριο, και την παράσταση. Θα πάρετε έτσι μία πλήρη εικόνα του τί είναι η τέχνη του Improv πώς διδάσκεται, και πόσο διασκεδαστικό και εύκολο μπορεί να είναι για οποιονδήποτε. Συν ότι το Athens Improv Jam έχει το επιπλέον μπόνους ότι στο τρίτο μέρος του μπορεί να ανέβει επί σκηνής να παίξει μαζί μας οποιοσδήποτε θέλει.

Ελάτε λοιπόν σε μία δωρεάν αγγλική βραδιά improv και ζήστε τη μαγεία του improv.