ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Βραδιές Ιμπρούβ

Βραδιες Ιμπρουβ

Κάθε Κυριακή

9.00μμ - 10.30μμ
Τιμή εισιτηρίου: 0.00

ImproVIBE

Λεπενιώτου 8, Αθήνα

Το improv theater θέλει πειραματισμό. Έτσι γίνεται πιο συναρπαστικό, πιο risky, πιο ζωντανό. Οπότε είπαμε να του δώσουμε αυτό που θέλει, να του αφιερώσουμε μια βραδιά και να δώσουμε την ευκαιρία στους μαθητές και στις μαθήτριές μας να πειραματιστούν όσο επιθυμούν.

Ως παίκτης-ρια, έχεις την ευκαιρία να πεις την πρόταση σου, θέλουμε να την ακούσουμε. Είτε είσαι στα πολύ πρώτα στάδια της εκπαίδευσης σου, είτε απορροφάς γνώση και εμπειρία κάνα χρόνο τώρα, είτε έχεις αποφοιτήσει πρόσφατα και ψάχνεις διαθέσιμη σκηνή. Είτε ως μονάδα είτε ως ομάδα. Στείλε την πρόταση σου στην παρακάτω φόρμα, and the stage will be yours. https://forms.gle/WnehPmtkjRKwMuYe8

Ως θεατής, στις βραδιές Ιμ-προύβ έχεις την ευκαιρία να δεις improvibers να δοκιμάζουν κάθε Κυριακή βράδυ μια μορφή παράστασης που τους ήρθε σαν ιδέα και θέλουν να ανακαλύψουν πώς θα πάει. Σε προσκαλούμε να απολαύσεις το improv (συγγνώμη, το ιμπρούβ) στα πιο υπέροχα και πειραματικά του.

Ας μην ξεχνάμε πως οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις στηρίχτηκαν σε δοκιμές και σε προσπάθειες που δεν στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Εξάλλου, δεν έχει πλάκα όταν δεν έχει λάθη. Την περιπέτεια την ζεις, δεν τη σχεδιάζεις!

Και φυσικά, ξεκινάμε προφέροντας το improv λάθος. Έτσι γεννήθηκαν οι βραδιές ιμ-προύβ!

Σας περιμένουμε από την Κυριακή 10 Δεκέμβρη στις 9μμ στην ImproVIBE. Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά.
----

Εξτραδάκι: Για τις ομάδες που το επιθυμούν, αλλά και για μέλη του κοινού που θα τους ενδιέφερε να παρακολουθήσουν αυτό το κομμάτι της διαδικασίας, στο τέλος της παράστασης θα αφιερώνουμε ένα δεκαπεντάλεπτο για να δοθεί feedback σε όσους και όσες συμμετείχαν, πάνω στις παραστάσεις που μόλις παίχτηκαν. Ένας μικρός προαιρετικός feedback circle δηλαδή.