ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Πάμε Πάτρα!

Παμε Πατρα!

Μια παράσταση Improv Comedy Theater

Στις 21:30. Διάρκεια περίπου 70 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 8.00

Θέατρο Act

Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα

Η ImproVIBE κατεβαίνει (ή ανεβαίνει; Ξέρω γω;) στην Πάτρα για μία και μόνο παράσταση Improv Comedy Theater!

Η ImproVIBE είναι η πρώτη σχολή αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Theater της Ελλάδας. Στα 7 χρόνια λειτουργίας της προσφέρει πλήρη εκπαίδευση και παραστάσεις Improv στην Αθήνα, την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.


Δεν ξέρεις τί είναι το Improv; Μικρό το κακό, ούτε αυτοί: https://www.youtube.com/watch?v=sliYFEJKYcc

Το Improv Comedy Theater είναι η θεατρική τέχνη του να δημιουργείς ένα ολόκληρο θεατρικό έργο επί σκηνής, χωρίς τίποτα προσχεδιασμένο! Ο θίασος ανεβαίνει στη σκηνή και δεν γνωρίζει τίποτα. Δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχουν προκαθορισμένοι χαρακτήρες, δεν υπάρχει δικλείδα ασφαλείας. Κάθε στιγμή ανακαλύπτουμε τί είναι αυτό που μόλις συνέβη!

 
Ρίσκο, αυθορμητισμός, φαντασία και συνεργασία συντελούν σε μια συναρπαστική παράσταση που γεννιέται και πεθαίνει την ίδια βραδιά! Σε ένα θεατρικό έργο όπου τα πάντα είναι δυνατά, θα γελάσετε με την ψυχή σας και θα δείτε τους ηθοποιούς να ζωντανεύουν έναν ολόκληρο κόσμο μπροστά στα μάτια σας!


Ο Παναγιώτης Δελαβίνιας, ο Μενέλαος Πρόκος και ο μουσικός τους ο Θάνος Παπαχρήστου θα ανέβουν στη σκηνή του Θεάτρου Act στην Πάτρα, την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 21:30.


Για μία και μόνο παράσταση!


Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 / 21:30μμ / διάρκεια περίπου 70 λεπτά.

Θέατρο Act: Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα

Εισιτήρια: 8 ευρώ

 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2610 272037

E-mail κρατήσεων: menelaos@improvibe.gr