ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Improvised Adventures - Την ιστορία τη γράφεις εσύ!

Improvised Adventures - Την ιστορια τη γραφειΣ εσυ!

Παρασκευή 20 & 27 Μαΐου

Περίπου 90 λεπτά
Τιμή εισιτηρίου: 5.00
Κρατήσεις Θέσεων: viva.gr

ImproVIBE

Λεπενιώτου 8, Ψυρρή

Να σκοτώσει τον εχθρό της, ή να του χαρίσει τη ζωή; Να μπει στην σκοτεινή καλύβα, ή να φύγει τρέχοντας; Να πιει το περίεργο ποτό που του προσέφερε ένας άγνωστος με περίεργα, φουτουριστικά ρούχα, ή να παραμείνει στο μαρτίνι του;

Τόσο συχνά βλέπουμε διλήμματα σε ταινίες και θεατρικα έργα που παρακολουθούμε, και φωνάζουμε καθώς θα θέλαμε οι ήρωες να είχαν διαλέξει κάτι άλλο. Αλλά όσο κι αν φωνάζουμε στην οθόνη, οι επιθυμίες μας μένουν ανικανοποίητες.

Σε μια παράσταση improv όλα μπορούν να συμβούν διότι δεν υπάρχουν λάθη, μόνο αναπάντεχα αποτελέσματα. Μία παράσταση αυτοσχεδιαστικού θεάτρου όπου την ιστορία τη γράφεις εσύ.

Με έναν τίτλο για έμπνευση, οι The challengers δημιουργούν μια ιστορία που το κοινό όχι απλά παρακολουθεί, αλλά αποφασίζει και την τροπή της. 

Η παράσταση «Improvised Adventures» δεν είναι μία απλή αυτοσχεδιαστική παράσταση. Είναι μια ιστορία όπου συγγραφέας είναι το κοινό.

Για πρώτη φορά έβερ, η παράσταση φιλοξενείται στον ανανεωμένο χώρο της ImproVIBE. Και για να το γιορτάσουμε αυτό μαζί σας, για αυτές τις δύο μόνο παραστάσεις, το εισιτήριο είναι χαμηλότερο από ποτέ! Με 5 ευρώ μόνο, έχεις theater on demand. Τι άλλο θέλεις;