ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Improv Theatresports - Φιλικό δεν το λες

Improv Theatresports - Φιλικο δεν το λεΣ

Πρεμιέρα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου

21:15 - 23:00
Τιμή εισιτηρίου: 10.00
Κρατήσεις Θέσεων: Viva.gr

Θέατρο Άβατον

Ευπατριδών 3, Γκάζι


Mία σκηνή, τρεις δικαστές, ένας παρουσιαστής, δύο ομάδες. Ένα αποτέλεσμα. Μόνο μία ομάδα θα νικήσει. Μόνο μία ομάδα θα λάμψει. Ποια θα είναι αυτή την εβδομάδα; Κάθε Παρασκευή η σκηνή του Θεάτρου Άβατον γίνεται το ρινγκ για ένα διαφορετικό αγώνα, μία διαφορετική παράσταση γεμάτη με σασπένς, απρόοπτα, γέλιο, και φυσικά με πολύ αυτοσχεδιασμό.


Μία ομάδα ρίχνει το γάντι και ετοιμάζεται για μία άλλη αυτοσχεδιαστική θεατρική μάχη επί σκηνής. Θα καταφέρουν να κερδίσουν την εύνοια των δικαστών ή θα βρεθούν εκτός ρινγκ; Θα φανούν πιο «δυνατοί» από την αντίπαλη ομάδα; Μέσα από σκηνές που στήνονται και εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια των θεατών εκείνη τη στιγμή, μόνο μία θα είναι η ομάδα που θα καταφέρει να ξεχωρίσει και να κερδίσει τον γύρο. Τι θα γίνει όμως στον επόμενο; 16 challengers υπόσχονται να μας κρατάνε σε αγωνία κάθε Παρασκευή μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου!


Η ομάδα της πρώτης σχολής Ιmprov Theatre “ImproVIBE” μαζί με ταλαντούχους performers φέρνουν στο Ελληνικό κοινό για πρώτη φορά το concept του Theatresports. Πρόκειται για μια μορφή αυτοσχεδιαστικού θεάτρου που πρωτοεισήγαγε ο Keith Johnstone στον Καναδά το 1977, που χρησιμοποιεί σαν όχημα την ιδέα της «μάχης» ώστε να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο – ευγενούς – ανταγωνισμού. Οι αντίπαλες ομάδες μπορούν να εκτελέσουν σκηνές βάσει προτάσεων κοινού, και να κριθούν από το κοινό ή από μια ομάδα «δικαστών». Ένας θα νικήσει!


Ηθοποιοί: Μενέλαος Πρόκος, Παναγιώτης Δελαβίνιας, Βασιλική Κίσσα, Άννα Πατρικίου, Αλέξανδρος Λίγγρης, Δανιήλ Οικονομέας, Θάλια Καρτσάνα, Σταύρος Ατμαντζίδης, Κωνσταντίνα Δάρρα, Κώστας Παπαδημάκης, Παντελής Τρίγκατζης, Πέλη Σπυράτου & guests


Μουσικός επί σκηνής: Θάνος Παπαχρήστου

Ιmprov Theatresports
Κάθε Παρασκευή 21.15
Τιμή εισιτηρίου: 10 € & 5 € (μειωμένο)
Διάρκεια: 90 λεπτά
Θέατρο Άβατον
Ευπατριδών 3 Κεραμεικός (στάση μετρό Κεραμεικός)
Τηλ.: 210-3412689