ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Public Speaking through Storytelling

Public Speaking through Storytelling

Τμήμα Πέμπτης

Έναρξη: 12.10 / 7μμ - 9μμ


Θέλετε να νιώσετε ενθουσιασμό στο άκουσμα της επόμενης παρουσίασης; 
Να ανακαλύψετε τους τρόπους που ακόμα και το  πιο βαρετό θέμα κάνει το κοινό σας να σας παρακολουθεί; 
Να βρείτε τι να κάνετε τα χέρια σας, τα πόδια σας και την φωνή σας κατα τη διάρκεια μίας ομιλίας; 

 

Το Level 1 του Public Speaking through Storytelling αποτελεί μία βασικη ολιστική εκπαίδευση στην επικοινωνία. Σε αυτές τις 4 συναντήσεις οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώση στις βασικές αρχές της επικοινωνίας και του storytelling. Θα δοκιμάσουν ασκήσεις διαχείρισης της φωνής, θα μπούν σε διαδικασία σωματικής παρατήρησης και συνειδητότητας και θα χτίσουν μικρές αφηγήσεις.

Στόχος είναι να μετατρέψουμε αυτές τις συναντήσεις σε χώρο πρακτικής έρευνας, δημιουργικότητας και φαντασίας. Να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα, να γελάσουμε, να συγκινηθούμε, να αναρωτηθούμε και να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά είδη αφήγησης ώστε να καταλάβουμε μέσω της ομάδας ποια από αυτά λειτουργούν καλύτερα και γιατί.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και θα διαρκέσει 4 εβδομάδες με ένα δίωρο μάθημα κάθε Πέμπτη 7μμ - 9μμ. 

 

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10!

Διδάσκει η Χριστίνα Χριστοδούλου

 

Η Χριστίνα Χριστοδούλου είναι η ιδρύτρια της εταιρείας Speakout. Είναι  Communication Coach για στελέχη επιχειρήσεων, managers, επιστήμονες και φοιτητές από το 2014. Έχει εκπαιδεύσει ομιλητές για το TED Global, για διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας, financing rounds και συνέδρια. Συνεργάζεται με εταιρείες για την εκπαίδευση προσωπικού σε επίπεδο  επικοινωνίας, δυναμικης της ομάδας και επίλυσης συγκρούσεων. Παράλληλα εργάζεται σαν επαγγελματίας ηθοποιός. Έχει συνεργαστεί σαν ηθοποιός με το Εθνικό Θέατρο και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, έχει παίξει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και σε κλειστές αίθουσες μεγάλης χωρητικότητας. 

 

Είναι απόφοιτη Ψυχολογίας, με μεταπτυχιακό στα Creative and Cultural Industries από το King's College στην Αγγλία και είναι αριστούχος του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδας. Πριν ασχοληθεί με το θέατρο δούλεψε για 2 χρόνια στον τομέα της επικοινωνίας. Το παραπάνω πεδίο γνώσεων την έχει βοηθήσει να αναπτύξει μία διεπιστημονική μέθοδο για την επίτευξη ισχυρής και ουσιαστικής επικοινωνίας με οποιοδήποτε κοινό.

 

Έχει επίσης ένα σκύλο τον Κάφκα και απολαμβάνει τις μεγάλες βόλτες μαζί του στο πάρκο.

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ