ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Public Speaking: Ομιλίες που αφήνουν "ιστορία"

Public Speaking: Ομιλίες που αφήνουν "ιστορία"

Θέλετε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση στις παρουσιάσεις σας; 

Να ανακαλύψετε τους τρόπους που ακόμα και το πιο βαρετό θέμα μπορεί να ακουστεί φοβερά ενδιαφέρον; 

Να βρείτε τι να κάνετε τα χέρια σας, τα πόδια σας και την φωνή σας κατα τη διάρκεια μίας ομιλίας; 

 

Το Level 1 του  Public Speaking through Storytelling αποτελλεί μία βασικη ολιστική εκπαίδευση στην επικοινωνία. Σε αυτές τις 4 συναντήσεις οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρακτική γνώση διαχείρισης της φωνής και του λόγου και σωματική συνειδητότητα, μέσω ασκήσεων που προέρχονται από τον χώρο των παραστατικών τεχνών. Θα αποκτήσουν γνώση στις βασικές αρχές της επικοινωνίας και του storytelling, Στην πράξη μέσω ασκήσεων storytelling και improv θα αποκτήσουν αυτοπεποίθηση σε προστατευμένο περιβάλλον. 

Στόχος είναι να μετατρέψουμε αυτές τις συναντήσεις σε χώρο πρακτική έρευνας, δημιουργικότητας και φαντασίας. Να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα και να δημιουργήσουμε κάθε είδους αφήγηση ωστέ να καταλάβουμε μέσω της ομάδας ποιές αφηγήσεις και γιατί λειτουργούν περισσότερο.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης και θα διαρκέσει 4 εβδομάδες με ένα δίωρο μάθημα κάθε Πέμπτη 7μμ - 9:00μμ. 

 

 

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12!

 

 

 

Διδάσκει η Χριστίνα Χριστοδούλου

 

Η Χριστίνα Χριστοδούλου είναι η ιδρύτρια της εταιρείας Speakout. Είναι  Communication Coach για στελέχη επιχειρήσεων, managers, επιστήμονες και φοιτητές από το 2014. Έχει εκπαιδεύσει ομιλητές για το TED Global, για διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας, financing rounds και συνέδρια. Συνεργάζεται με εταιρείες για την εκπαίδευση προσωπικού σε επίπεδο  επικοινωνίας, δυναμικης της ομάδας και επίλυσης συγκρούσεων. Παράλληλα εργάζεται σαν επαγγελματίας ηθοποιός. Έχει συνεργαστεί σαν ηθοποιός με το Εθνικό Θέατρο και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, έχει παίξει στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου και σε κλειστές αίθουσες μεγάλης χωρητικότητας. 

 

Είναι απόφοιτη Ψυχολογίας, με μεταπτυχιακό στα Creative and Cultural Industries από το King's College στην Αγγλία και είναι αριστούχος του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδας. Πριν ασχοληθεί με το θέατρο δούλεψε για 2 χρόνια στον τομέα της επικοινωνίας. Το παραπάνω πεδίο γνώσεων την έχει βοηθήσει να αναπτύξει μία διεπιστημονική μέθοδο για την επίτευξη ισχυρής και ουσιαστικής επικοινωνίας με οποιοδήποτε κοινό.

 

Έχει επίσης ένα σκύλο τον Κάφκα και απολαμβάνει τις μεγάλες βόλτες μαζί του στο πάρκο.

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Δωρεάν Μάθημα Improv Comedy της ImproVIBE

Δωρεάν Μάθημα Improv Comedy της ImproVIBE

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψεις το Improv Comedy Theater είναι μέσα από αυτό το ΔΩΡΕΑΝ (εντελώς όμως) εισαγωγικό δίωρο μάθημα! Πάρε όσα ξέρεις για τον αυτοσχεδιασμό και ξέχασέ τα. Δεν ...

Τμήμα Δευτέρας

Έναρξη: 29.08 / 7μμ - 9μμ

Τμήμα Σαββάτου

Έναρξη: 03.09 / 1μμ - 3μμ