ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Guest Drop - In: Obsessed And Sinners

Guest Drop - In: Obsessed And Sinners

Τμήμα Σαββάτου (πλήρες)

Έναρξη: 01.10 / 13:00-16:00

Obsessed And Sinners

Drop - in σεμινάριο, διάρκειας 3 ωρών. Διδάσκει η Μάρω Λεσιώτη.

 

Σε κάθε πρόβα, σε κάθε παράσταση παίζεις τουλάχιστον έναν χαρακτήρα που γεννιέται και πεθαίνει την ίδια βραδιά. Οι θεατές βλέπουν ένα μικρό κομμάτι της ζωής του και ύστερα ο ήρωας χάνεται για πάντα και κρύβεται στο μέρος που κρύβονται όλοι οι ήρωες που παίξαμε ποτέ.

Ας κάνουμε την κοινή μας ζωή να μετρήσει.

Ας του δώσουμε τη δυνατότητα να υπάρξει αληθινά, παθιασμένα, χωρίς εκπτώσεις, με όλα του τα φώτα αναμμένα, με όλα του τα σκοτάδια παρόντα.

Ας δώσουμε σε εμάς την ευκαιρία να ανακαλύψουμε πιθανότητες του εαυτού μας που δεν έχουμε δει ποτέ και που αν τις βρούμε θα μας ανοίξουν τους ορίζοντες για νέους ήρωες και νέες ιστορίες.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία του improv, αλλά και του κλασικού θεάτρου, θα προσεγγίσουμε ήρωες με εμμονές, “αμαρτωλούς”, με αντιφάσεις, θα μελετήσουμε την αλληλεπίδρασή τους με το περιβάλλον τους και τους άλλους χαρακτήρες, θα δούμε τι γίνεται αν παρόλες τις προειδοποιήσεις ο ήρωάς μας συνεχίζει να περπατά στο ίδιο μονοπάτι χωρίς να αλλάξει ποτέ.

 

Η συνεισφορά είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

 

 

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Δωρεάν Μάθημα Improv Theater της ImproVIBE

Δωρεάν Μάθημα Improv Theater της ImproVIBE

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψεις το Improv Theater είναι μέσα από αυτό το ΔΩΡΕΑΝ (εντελώς όμως) εισαγωγικό δίωρο μάθημα! Πάρε όσα ξέρεις για τον αυτοσχεδιασμό και ξέχασέ τα. Δεν ε ...

Τμήμα Τετάρτης

Έναρξη: 28.09 / 19:30 - 21:30

Πρόγραμμα φωνητικής εκπαίδευσης: ARTience Voice Lab

Πρόγραμμα φωνητικής εκπαίδευσης: ARTience Voice Lab

ARTience Voice Lab  Τι είναι η φωνή; Πως παράγεται; Τι σημαίνει βελτιώνω την απόδοση μου; Από τι κινδυνεύει η φωνή μου;  Η PhonoQuest σε συ ...

Τμήμα Παρασκευής

Έναρξη: 30.09 / 12 εβδομάδες / 7 μ.μ. - 9 μ.μ.