ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Drop in: Άσε το σώμα να μιλήσει

Drop in: Άσε το σώμα να μιλήσει

Τμήμα Σαββάτου (πλήρες)

Έναρξη: 01.06 / 15:00 - 18:00

Τμήμα Κυριακής (πλήρες)

Έναρξη: 02.06 / 17:00-20:00

Ας αφησουμε το σώμα να μιλήσει. Πολλές φορές μιλάμε και μιλάμε και μιλάμε, τόσο στη ζωή μας, όσο και πάνω στη σκηνή, και δε λέμε τίποτα ουσιαστικό.
Σε αυτό το σεμινάριο θα εξερευνήσουμε τι λέει ο τρόπος που κινούμαστε για το ποιοι είμαστε και πώς αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας. Θα παίξουμε κυρίως με το σώμα και θα δούμε τι αυτό δημιουργεί, πώς διαδρά με τους άλλους στον χώρο, αλλά και με τον ίδιο τον χώρο. Πώς σωματικά αναπαριστώ όχι μόνο ανθρώπινους χαρακτήρες, αλλά και πιο αφηρημένες έννοιες; Χρησιμοποιώντας το σώμα ως κύριο μέσο έκφρασης, θα δούμε τι απαντήσεις προκύπτουν.

Το σεμινάριο διδάσκεται από τον Νικόλα Δρανδάκη, με ελεύθερη συνεισφορά. Είναι κατάλληλο για όσους έχουν ολοκληρώσει το Level 1 της ImproVIBE.

Ποιός είναι ο Νικόλας;

Ο Νικόλας Δρανδάκης τελείωσε τα 7 λέβελ της Improvibe τον Ιανουάριο του 2018. Από τότε προσπαθεί να αυτοσχεδιάζει όσο περισσότερο μπορεί. Ασχολείται με το θέατρο από τα 15 του, με συμμετοχή στη θεατρική ομάδα του σχολείου του για 4 χρόνια (Αρσάκειο Ψυχικού), της Σχολής του για 3 χρόνια (Γεωπονικό) και στη συνέχεια σε διάφορες ομάδες και ομίλους. Τον ενδιαφέρει ιδιαιτέρως η σωματική προσέγγιση όσον αφορά το θέατρο και εξερευνά αυτόν τον τομέα μέσω μαθημάτων, σεμιναρίων και διαβάζοντας σχετικά βιβλία. Επειδή, όμως, όλα για το improv γίνονται, είναι βοηθός εκπαιδευτή στην Improvibe και προσπαθεί να κάνει στροφή στην καριέρα του διατροφολόγου/μάγειρα/ζαχαροπλάστη και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον αυτοσχεδιασμό παραστασιακά, αλλά και, κυρίως, μέσω της διδασκαλίας.

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ