ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Δωρεάν Μάθημα Improv Theater της ImproVIBE

Δωρεάν Μάθημα Improv Theater της ImproVIBE

Τμήμα Σαββάτου

Έναρξη: 18.02 / 5:30 μ.μ - 7:30 μ.μ.

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψεις το Improv Theater είναι μέσα από αυτό το ΔΩΡΕΑΝ (εντελώς όμως) εισαγωγικό δίωρο μάθημα!

Πάρε όσα ξέρεις για τον αυτοσχεδιασμό και ξέχασέ τα. Δεν είναι αυτοσχεδιασμοί σε κείμενο, δεν είναι stand-up, δεν είναι ψυχοθεραπεία. Improv Theater σημαίνει αυθορμητισμός, ρίσκο και δημιουργία της στιγμής. Μια μορφή θεάτρου όπου ολόκληρο το έργο δημιουργείται επί σκηνής την ώρα που παίζεται, χωρίς να υπάρχει τίποτα το προσχεδιασμένο. Και το καλύτερο; Μπορείς κι εσύ να το κάνεις, ανεξαρτήτως του αν είσαι ηθοποιός ή όχι.


Μέσα από αυτό το μάθημα θα πάρεις μία πρώτη ιδέα για τις βασικές αρχές του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Theater που διαμορφώνουν το σκελετό αυτής της μορφής τέχνης. Αν και το συγκεκριμένο δίωρο δεν είναι απαραίτητο για να παρακολουθήσεις την πλήρη μας εκπαίδευση, σίγουρα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς λειτουργεί αυτή η μορφή θεατρικής τέχνης και πώς οι improvisers καταφέρνουν να δημιουργούν μία συναρπαστική παράσταση, ενώ κάθε επόμενη κίνηση επί σκηνής τους είναι άγνωστη.

Σε προσκαλούμε να ζήσεις το πόσο εύκολο και ξεκαρδιστικό είναι να αυτοσχεδιάζουμε, να είμαστε πανέτοιμοι να προσαρμοστούμε σε οποιοδήποτε απρόσμενο ερέθισμα, και να παίρνουμε ρίσκα τόσο επί σκηνής όσο και στις υπόλοιπες εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας.

Σε περιμένουμε, λοιπόν, στο ρυθμό του Improv Theater!

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Guest Drop - In: Obsessed And Sinners

Guest Drop - In: Obsessed And Sinners

Obsessed And Sinners Drop - in σεμινάριο, διάρκειας 6 ωρών(2 μέρες από 3 ώρες). Διδάσκει η Μάρω Λεσιώτη.   Σε κάθε πρόβα, σε κάθε παράσταση παίζεις τουλάχιστον έναν χαρακτήρα που γε ...

Τμήμα Παρασκευής - Σαββάτου (πλήρες)

Έναρξη: 10.02 / Παρασκευή: 5.30μμ - 8.30μμ // Σάββατο: 5μμ - 8μμ

Public Speaking through Storytelling

Public Speaking through Storytelling

Οι θέσεις για το σεμινάριο έχουν ήδη εξαντληθεί! Μπορείς όμως ακόμα να κάνεις την εγγραφή σου και να μπεις σε λίστα αναμονής. Έτσι αν ακυρωθεί κάποια θέση μέσα στις επόμενες μέρες, θα επικοινων ...

Τμήμα Πέμπτης (λίστα αναμονής) (πλήρες)

Έναρξη: 09.02 / 4 εβδομάδες / 7μμ-9μμ