ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Δωρεάν Μάθημα Improv Theater της ImproVIBE

Δωρεάν Μάθημα Improv Theater της ImproVIBE

Τμήμα Τετάρτης

Έναρξη: 28.09 / 19:30 - 21:30

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψεις το Improv Theater είναι μέσα από αυτό το ΔΩΡΕΑΝ (εντελώς όμως) εισαγωγικό δίωρο μάθημα!

Πάρε όσα ξέρεις για τον αυτοσχεδιασμό και ξέχασέ τα. Δεν είναι αυτοσχεδιασμοί σε κείμενο, δεν είναι stand-up, δεν είναι ψυχοθεραπεία. Improv Theater σημαίνει αυθορμητισμός, ρίσκο και δημιουργία της στιγμής. Μια μορφή θεάτρου όπου ολόκληρο το έργο δημιουργείται επί σκηνής την ώρα που παίζεται, χωρίς να υπάρχει τίποτα το προσχεδιασμένο. Και το καλύτερο; Μπορείς κι εσύ να το κάνεις, ανεξαρτήτως του αν είσαι ηθοποιός ή όχι.


Μέσα από αυτό το μάθημα θα πάρεις μία πρώτη ιδέα για τις βασικές αρχές του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Theater που διαμορφώνουν το σκελετό αυτής της μορφής τέχνης. Αν και το συγκεκριμένο δίωρο δεν είναι απαραίτητο για να παρακολουθήσεις την πλήρη μας εκπαίδευση, σίγουρα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς λειτουργεί αυτή η μορφή θεατρικής τέχνης και πώς οι improvisers καταφέρνουν να δημιουργούν μία συναρπαστική παράσταση, ενώ κάθε επόμενη κίνηση επί σκηνής τους είναι άγνωστη.

Σε προσκαλούμε να ζήσεις το πόσο εύκολο και ξεκαρδιστικό είναι να αυτοσχεδιάζουμε, να είμαστε πανέτοιμοι να προσαρμοστούμε σε οποιοδήποτε απρόσμενο ερέθισμα, και να παίρνουμε ρίσκα τόσο επί σκηνής όσο και στις υπόλοιπες εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας.

Σε περιμένουμε, λοιπόν, στο ρυθμό του Improv Theater!

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Πρόγραμμα φωνητικής εκπαίδευσης: ARTience Voice Lab

Πρόγραμμα φωνητικής εκπαίδευσης: ARTience Voice Lab

ARTience Voice Lab  Τι είναι η φωνή; Πως παράγεται; Τι σημαίνει βελτιώνω την απόδοση μου; Από τι κινδυνεύει η φωνή μου;  Η PhonoQuest σε συ ...

Τμήμα Παρασκευής

Έναρξη: 30.09 / 12 εβδομάδες / 7 μ.μ. - 9 μ.μ.