ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Δωρεάν Μάθημα Improv Comedy της ImproVIBE

Δωρεάν Μάθημα Improv Comedy της ImproVIBE

Τμήμα Δευτέρας

Έναρξη: 29.08 / 7μμ - 9μμ

Τμήμα Σαββάτου

Έναρξη: 03.09 / 1μμ - 3μμ

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψεις το Improv Comedy Theater είναι μέσα από αυτό το ΔΩΡΕΑΝ (εντελώς όμως) εισαγωγικό δίωρο μάθημα!

Πάρε όσα ξέρεις για τον αυτοσχεδιασμό και ξέχασέ τα. Δεν είναι αυτοσχεδιασμοί σε κείμενο, δεν είναι stand-up, δεν είναι ψυχοθεραπεία. Improv Comedy σημαίνει αυθορμητισμός, ρίσκο και δημιουργία της στιγμής!

Ο θίασος ανεβαίνει στη σκηνή και δεν γνωρίζει τίποτα. Δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχουν προκαθορισμένοι χαρακτήρες, δεν υπάρχει δικλείδα ασφαλείας. Κάθε στιγμή ανακαλύπτουμε τί είναι αυτό που μόλις συνέβη!

Ως ηθοποιός ίσως το τρέμεις. Ως απλός θεατής πιστεύεις ότι δεν το 'χεις. Σκοπός μας είναι να σου δείξουμε πώς να χειρίζεσαι το οποιοδήποτε απρόσμενο επί σκηνής και πώς οι καλύτερες δημιουργίες βγαίνουν όταν τελικά ούτε προσπαθείς, ούτε σκέφτεσαι!

Μέσα από αυτό το μάθημα θα πάρεις μία πρώτη ιδέα για τις βασικές αρχές του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Comedy που διαμορφώνουν το σκελετό αυτής της μορφής τέχνης. Αν και το συγκεκριμένο δίωρο δεν είναι απαραίτητο για να παρακολουθήσεις την πλήρη μας εκπαίδευση, σίγουρα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς λειτουργεί αυτή η μορφή θεατρικής τέχνης και πώς οι improvisers καταφέρνουν να δημιουργούν μία συναρπαστική παράσταση, ενώ κάθε επόμενη κίνηση επί σκηνής τους είναι άγνωστη.

Σε προσκαλούμε να ζήσεις το πόσο εύκολο και ξεκαρδιστικό είναι να αυτοσχεδιάζουμε, να είμαστε πανέτοιμοι να προσαρμοστούμε σε οποιοδήποτε απρόσμενο ερέθισμα, και να παίρνουμε ρίσκα τόσο επί σκηνής όσο και στις υπόλοιπες εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας.

Σε περιμένουμε, λοιπόν, στο ρυθμό του Improv Theater!

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ