ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
DANCE IMPRO-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

DANCE IMPRO-ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Τμήμα Σαββάτου

Έναρξη: 09.11 / 6 εβδομάδες / 5μμ - 7μμ

Βασικός στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι να ακούμε το σώμα μας και να του δίνουμε την ευκαιρία να αναγνωρίζει κάθε ερέθισμα (εσωτερικό ή εξωτερικό). Με καθοδηγημένους ή και πιο ελεύθερους αυτοσχεδιασμούς, θα το  γνωρίσουμε απ΄την αρχή και μέσα από κάποιες ‘’ασκήσεις’’ – κινητικές επιλογές, θα το αφήσουμε να εκφράζεται, να κινείται , να χορεύει, να σωπαίνει, και να αλληλεπιδρά χρησιμοποιώντας βασικές αρχές contact improvisation και σύγχρονου χορού. Αυτό θα δουλεύεται και ατομικά αλλά και ομαδικά. 

Δεν απαιτείται καμία τεχνική κατάρτιση. Μπορούν  να το παρακολουθήσουν ηθοποιοί, χορευτές, αλλά και όσοι ενδιαφέρονται γενικώς να αυτοσχεδιάσουν και να ‘’παίξουν’’ με το σώμα τους, είτε είναι επαγγελματίες είτε όχι. Δεν είναι απαραίτητη  προηγούμενη εμπειρία, ούτε όμως θα είναι εμπόδιο σε όποιον την έχει. 

Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε έξι (6) δίωρα μαθήματα.

 

Εισηγήτρια: Κωνσταντίνα Λάλλου

Η Κωνσταντίνα Λάλλου είναι δασκάλα χορού (Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Α. Καφαντάρη), Ηθοποιός (Ανώτερη Δραματική Σχολή Α. Βουτσινάς) και απόφοιτη Φιλολογίας (Α.Π.Θ.). Έχει διδάξει: Σύγχρονο, Μπαλέτο, Κινησιολογία για ηθοποιούς,jazz- μιούζικαλ, Υποκριτική, Θεατρικό Παιχνίδι και Αυτοσχεδιασμό , σε διάφορες ομάδες και σχολές ( με πιο πρόσφατες σχολές : Ωδείο Β. Ελλάδος, Α. Βουτσινάς, Χ.α.ν.θ ., Φάμπρικα), σε ενήλικες αλλά και σε παιδικά – εφηβικά τμήματα. Έχει χορογραφήσει και έχει παίξει σε θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια τόσο χορού ,όσο και θεάτρου & σωματικού θεάτρου,χοροθεάτρου ,ρυθμού- body percussion, κ.α . Δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάτρου από το 2006 μέχρι και σήμερα.

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Δωρεάν Μάθημα Improv Comedy της ImproVIBE

Δωρεάν Μάθημα Improv Comedy της ImproVIBE

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψεις το Improv Comedy Theater είναι μέσα από αυτό το ΔΩΡΕΑΝ (εντελώς όμως) εισαγωγικό δίωρο μάθημα! Πάρε όσα ξέρεις για τον αυτοσχεδιασμό και ξέχασέ τα. Δεν ...

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου

Έναρξη: 29.09 / 5μμ - 7μμ

Σεμινάριο θεατρικού Clown - «Και τώρα τι κάνουμε;»

Σεμινάριο θεατρικού Clown - «Και τώρα τι κάνουμε;»

Έχετε παρατηρήσει ότι όταν ένα πιτσιρίκι μπαίνει σε έναν χώρο ενηλίκων “κλέβει την παράσταση”; Μάλιστα, όσο πιο μικρό και ατσούμπαλο, τόσο πιο ελκυστικό είναι και πάει από αγκαλιά σε αγκ ...

Τμήμα Σαββάτου

Έναρξη: 05.10 / 6 εβδομάδες / 2μμ - 5μμ