ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Άκου το θέλω σου

Άκου το θέλω σου

Τμήμα Δευτέρας

Έναρξη: 26.06 / 7 μμ - 10 μμ

Αν ψιλοθέλω να το κάνω, τότε και το κοινό ψιλοθέλει να το δει. Γιατί να μην παίζουμε με πάθος και αποφασιστικότητα, προσφέροντας ταυτόχρονα στο κοινό που ήρθε να μας δει μια πολύ ζωντανή θεατρική εμπειρία; Γίνε κομμάτι της ζωής που δημιουργείς επί σκηνής, αντί απλώς να νιώθεις την υποχρέωση να παίξεις.

Πολλές φορές βλέπουμε αυτοσχεδιαστές επί σκηνής να είναι ασταθείς, να είναι αβέβαιοι για τα κίνητρα των χαρακτήρων τους, και να παίρνουν αποφάσεις που δεν βγάζουν κανένα νόημα. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν κατανοούν τί είναι αυτό που πραγματικά ΘΕΛΕΙ ο χαρακτήρας που ενσαρκώνουν! Κάπως έτσι καταλήγουμε με αφύσικες προσωπικότητες, κάνοντάς το δύσκολο όχι μόνο για το κοινό αλλά και για τους συμπαίκτες μας να νιώσουν μια σύνδεση με αυτό που βλέπουν.

Με αυτό το σεμινάριο θα εξασκήσουμε το να μην αγνοούμε τις πιο δυνατές μας επιθυμίες επί σκηνής, τόσο ως αυτοσχεδιαστές όσο ως οι χαρακτήρες που ζωντανεύουμε. Θα μάθουμε να στεκόμαστε δυναμικά στα πόδια μας, γνωρίζοντας τί είναι αυτό που θέλουμε, και κάπως έτσι θα επηρεαστούν και όλες οι επόμενες επιλογές μας.

Το σεμινάριο διδάσκει ο Μενέλαος Πρόκος.

ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Παίζοντας με τα φώτα

Παίζοντας με τα φώτα

Ανεβαίνει η ομάδα στη σκηνή, και ξεκινάει την παράστασή της. Είναι μόνα τους τα παιδιά; Όοοοοοοχι. Έχουμε ένα επιπλέον άτομο να μας βοηθάει στα φώτα και τον ήχο. Και θέλουμε να θυμόμαστε να ...

Τμήμα Πέμπτης

Έναρξη: 29.06 / 7 μμ - 10 μμ

Η πρόθεση

Η πρόθεση

Κάθε τι που κάνουμε στη ζωή έχει μια πρόθεση πίσω του. Είτε αναφερόμαστε σε μεγάλες επιλογές της ζωής μας, είτε απλά ανοίγοντας μια πόρτα για να μπούμε σε ένα δωμάτιο, υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη πρ ...

Τμήμα Τρίτης

Έναρξη: 27.06 / 7μμ - 10μμ