ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

1 Improv Comedy Theater 1:
Οι βασικεΣ αρχεΣ: Ρισκο και Αποτυχια

Το Improv Theater είναι μια εντελώς διαφορετική μορφή θεατρικής τέχνης και με αυτόν τον πρώτο κύκλο μαθημάτων θα δεις ακριβώς πώς λειτουργεί. Θα μάθεις τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες πατάει το improv και θα κατακτήσεις τα κυριότερα εργαλεία του.

Εσύ ήδη κατέχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να λειτουργήσεις με αυθορμητισμό και να αυτοσχεδιάσεις. Εμείς απλώς θα σου δείξουμε πώς να το κάνεις. Το Improv βασίζεται στο να χειρίζεσαι το απροσδόκητο παίρνοντας ρίσκα και παίζοντας ελεύθερα. Ξέχνα τις δομές. Μαθαίνουμε να κάνουμε επιλογές όχι επειδή νιώθουμε ασφάλεια ότι θα πάνε καλά, αλλά επειδή θέλουμε πραγματικά να τις κάνουμε. Οπότε δεν αφήνουμε την πιθανότητα της αποτυχίας να μας επηρεάζει.

Αυτό είναι το Αυτοσχεδιαστικό Θέατρο Improv Theater.

Κάθε βδομάδα, με εργαλεία τη φαντασία και το παιχνίδι, εξερευνούμε μια συναρπαστική ποικιλία ασκήσεων αυτοσχεδιασμού που θα απελευθερώσουν το χιούμορ και την έμφυτη δημιουργικότητά σου. Διασκέδασε, γνώρισε καινούριο κόσμο και μάθε να αυτοσχεδιάζεις με ξεκαρδιστικό και δημιουργικό τρόπο μέσα από αυτά τα μαθήματα της improVIBE.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Γράψου μαζί με άλλο ένα άτομο και ένας από τους δύο παρακολουθεί δωρεάν!

Το σεμινάριο ολοκληρώνεται σε έξι μαθήματα, μια φορά τη βδομάδα για τρεις ώρες (Συνολική διάρκεια: 18 ώρες).

Κάθε τμήμα περιλαμβάνει 12 έως 18 μαθητές.


Κόστος: 120 ευρώ
Διάρκεια: 6 εβδομάδες / 18 ώρες

ΤΜΗΜΑΤΑ

Τμημα ΚυριακηΣ (πλήρες)

6 εβδομάδες / 5μμ - 8μμ Έναρξη: 15.10

Τμημα Νοεμβριου (πλήρες)

Waiting list Έναρξη: 01.11

Τμημα Δεκεμβριου

Ώρα και μέρα θα ανακοινωθεί σύντομα Έναρξη: 01.12