Support Art Workers

Support Art Workers

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα καραντίνας και σιγά σιγά μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα επιστρέψουν όλοι στις δουλειές τους.

Σωστά; Λάθος.

Στο σχέδιο της κυβέρνησης επανένταξης στην "κανονικότητα" έχει μείνει εξ ολοκλήρου απ' έξω ολόκληρος ο καλλιτεχνικός κλάδος. Οι καλλιτέχνες, τα θέατρα, οι σχολές δεν υπάρχουν πουθενά. Ούτε καν η παραμικρή νύξη του πότε θα μπορέσουμε εμείς να επιστρέψουμε στο να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και εσείς να το απολαμβάνετε. Τίποτα πέραν του -ιδιαίτερα τρομακτικού- "Απίθανο να πραγματοποιηθούν φεστιβάλ και συναυλίες ολόκληρο το καλοκαίρι"!

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κλάδος της χώρας ζητάει από το υπουργείο απλά τα αυτονόητα.

Και από εσάς, όλους εσάς που παρακολουθείτε, απολαμβάνετε, εξασκείτε, στηρίζετε ο,τιδήποτε καλλιτεχνικό, ζητάμε της στήριξή σας.

- Μοιραστείτε αναρτήσεις σαν αυτήν. 

- Υπογράψτε το παρακάτω: https://secure.avaaz.org/en/community_petitions/prothypoyrgo_k_mitsotaki_yp_politismoy_l_mendoni_y_sevasmo_stirixi_kai_ypeythynotita_stoys_ergazomenoys_sto_horo_toy_politismoy/

- Ενισχύστε την καμπάνια #SupportArtWorkers προσθέτοντας το σχετικό πλαίσιο στην φωτογραφία προφίλ σας στο facebook.
1. Ανοίγεις το προφίλ σου
2. Κλικ στη φωτό προφίλ
3. Επιλογή "Προσθήκη πλαισίου"
4. Πάνω αριστερά "Αναζητήστε πλαίσια"
5. Λέξεις-κλειδιά: "Support art workers"
6. Προσθέστε στην επεξεργασία φωτογραφίας και το hashtag [#SupportArtWorkers]
7. Αποθήκευση

Σταγόνα στον ωκεανό; Ναι. Αλλά πολλές σταγόνες μαζί δημιουργούν ένα τσουνάμι. Και αυτή τη στιγμή πραγματικά το χρειαζόμαστε.