Σεμινάρια τον Ιανουάριο στην ImproVIBE με τους Gael Perry και Laura Doorneweerd!

Σεμιναρια τον Ιανουαριο στην ImproVIBE με τους Gael Perry και Laura Doorneweerd!

Το 2020 μας βρίσκει ανανεωμένους και πολύ ανεβασμένους στην ImproVIBE! 

Έχουμε τη χαρά και την τιμή να υποδεχόμαστε μαζί με τον καινούριο χρόνο και δύο συγκλονιστικούς δασκάλους Improv, τον Gael Perry από τη Γαλλία και τη Laura Doorneweerd από την Ολλανδία! Έρχονται για να μας παρουσιάσουν 3 ολόφρεσκα και σπαρταριστά ημερίσια σεμινάρια, στις 09,11 και 12 Ιανουαρίου!

A thousand inspirations for characters, στις 09/01, με τον Gael Perry. Ένα σεμινάριο που αφορά στην αναζήτηση πολλαπών πηγών έμπνευσης, που μέσα από τη δική τους αλήθεια, υφαίνουν τις μοναδικές όψεις των διαφορετικών χαρακτήρων μας επί σκηνής.

Lionesses: Women in improv, στις 11/01, με τη Laura Doorneweerd. Ένα σεμινάριο που αφορά στην οπτική του Improv μέσα από το πρίσμα της γυναικείας φύσης, που μας εισάγει στην επεξεργασία του διπόλου των εννοιών "δυναμισμός-ευαλωτότητα".

A French lesson in physicality, στις 12/01, με τον Gael Perry. Ένα σεμινάριο που αφορά στη σύνδεση σώματος και νου και την αναδόμηση του ενός και μοναδικού εαυτού μέσα από τη σύζευξη αυτή.

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε παρέα αυτήν τη μοναδική ευκαιρία εκπαίδευσης και εξάσκησης των γνώσεών μας πάνω στο Improv! Και πάνω απ'όλα να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε αυτοσχεδιάζοντας!

Κάθε σεμινάριο κοστίζει 35 ευρώ και οι θέσεις είναι περιορισμένες! (Και τα τρία σεμινάρια θα γίνουν στα αγγλικά)

Γι'αυτό μην αργείς! Κλείσε θέση τώρα!