Πότε ξεκινάει η σεζόν μαθημάτων της ImproVIBE 21' - 22';

Ποτε ξεκιναει η σεζον μαθηματων της ImproVIBE 21' - 22';

Πλησιάζει ο Σεπτέμβρης και ξέρουμε ότι έχετε ερωτήσεις και ανυπομονείτε να μάθετε για το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Κατέβασε το χέρι σου, Ηλία, θα σου τα πούμε όλα τώρα.

Ο κορονοϊός συνεχίζει να μας ζορίζει, και προς το παρόν, ισχύουν τα εξής:

Στα τέλη Ιουνίου η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο κλάδος μας (και ο συγκεκριμένος φορολογικός κωδικός δραστηριότητας που αντιστοιχεί σε εμάς) ανοίγει. Λίγες μέρες αργότερα το αναίρεσαν και, ακόμα και σήμερα, μας κρατάνε κλειστούς με ολοκληρωτική αναστολή. Εμείς αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με το λογιστή μας και εξετάζουμε τις επιλογές μας ώστε να μπορέσουμε να ανοίξουμε το συντομότερο δυνατόν. Αυτό μπορεί να είναι η 1η Σεπτέμβρη, ή μπορεί να είναι και πιο μετά. Όλα εξαρτώνται από την πολιτική προστασία, τη γραφειοκρατία, και το αν υπάρχει Άη Βασίλης.

Θα θέλαμε πάρα πολύ να μπορούσαμε να σας δώσουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία για το πότε θα επανέλθουμε, αλλά δυστυχώς δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή. Μόλις μάθουμε εμείς κάτι, θα το επικοινωνήσουμε και μαζί σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παραμένουμε εδώ. Όσο κι αν μας περιορίσουν, εμείς θα παραμείνουμε παρόντες και έτοιμοι να κάνουμε χαμό.

Υποσχόμαστε να σας κρατάμε ενήμερους με κάθε νέα εξέλιξη. Μέχρι τότε, το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι την αγάπη σας και να μην μας ξεχνάτε.