'Οταν το κοινό σώζει την παράσταση

'Οταν το κοινο σωζει την παρασταση

Στην χτεσινή παράσταση Improv TheatreSports στο Θέατρο Άβατον έγινε κάτι πάρα πολύ ξεχωριστό.

Είχαμε αμέτρητα τεχνικά προβλήματα. Χάσαμε τον ήχο, κοντέψαμε να χάσουμε το πιάνο, και κάποια στιγμή χάσαμε και τα φώτα (το θέατρο δεν ευθυνόταν για τίποτα από όλα αυτά. Ήταν εξωτερικοί παράγοντες).

Τα φώτα ήταν το σημαντικότερο, μιας και δεν μπορούσε να δημιουργηθεί η ατμόσφαιρα που χρειαζόμασταν, αλλά και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τις εναλλαγές που χρειαζόμασταν.

Και κάπου εκεί ήταν που ήρθε το κοινό να μας σώσει. Κατεβάσαμε γενικό, ώστε να σβήσει και το τελευταίο φωτάκι που είχε μείνει σαν προμαχώνας φωτισμού, και έβγαλαν όλοι οι θεατές τα κινητά τους για να φωτίσουν την παράσταση με φακούς. Η παράσταση μπόρεσε και συνεχίστηκε κανονικά, χάρη στην βοήθεια του κοινού, και οι ηθοποιοί της παράστασης προσαρμόστηκαν τέλεια στις νέες συνθήκες.

Οκ, μπορεί να μην εννοούμε αυτό ακριβώς όταν λέμε ότι στο improv η παράσταση συνδημιουργείται μεταξύ των ηθοποιών και του κοινού, αλλά είναι ένα πάρα πολύ καλό παράδειγμα!

Σας ευχαριστούμε όλους, και θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε σε επόμενη παράσταση με λιγότερες τεχνικές δυσκολίες

Υ.Γ.: Αν χρειαστείτε φυσιοθεραπεία σε αγκώνα και ώμο μετά από αυτόν σας τον άθλο, έχουμε μια καταπληκτική φυσιοθεραπεύτρια να προτείνουμε στο Ρέθυμνο Κρήτης. Είναι και παλιά μας μαθήτρια, θα σας κάνει και παράσταση!