Οι υγειονομικοί κανονισμοί της ImproVIBE

Οι υγειονομικοι κανονισμοι της ImproVIBE

Μετά από μπόλικο ψάξιμο και απόπειρες -επιτυχημένες και μη- επικοινωνίας με διάφορα υπουργεία, πλέον ξέρουμε ακριβώς τι ισχύει όσον αφορά τα υγειονομικά μέτρα που οφείλουμε να τηρήσουμε για την ασφάλεια όλων.

Ως σχολή έχουμε, εάν επιθυμούμε, την επιλογή του να δεχόμαστε μόνο εμβολιασμένους μαθητές, κάτι το οποίο θα μας επέτρεπε να αξιοποιήσουμε μια πολύ μεγάλη πληρότητα των αιθουσών μας. Αλλά είμαστε αντίθετοι σε τέτοιου είδους διχασμούς και επιθυμούμε να έχουν όλοι πρόσβαση στις δραστηριότητες που θέλουν να απολαύσουν, από τη στιγμή που φροντίζουν να παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τους γύρω τους.

Επιλέγουμε, λοιπόν, να μειώσουμε την μέγιστη χωρητικότητά μας κατά 50% ώστε να μπορέσουμε να σας φιλοξενήσουμε όλους όσους επιθυμείτε να έρθετε στη σχολή μας. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε έρθει να παρακολουθήσει κάποιο μάθημα μας, θα πρέπει να έχει οτιδήποτε από τα παρακάτω:

- Πιστοποιητικό εμβολιασμού
- Πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους 6 μήνες
- Αρνητικό PCR test των τελευταίων 72 ωρών
- Αρνητικό Rapid (ή rabbit, δεν έχουμε θέμα) test των τελευταίων 48 ωρών

 

Για να συμμετέχετε σε μαθήματα της improVIBE, πρέπει -αναγκαστικά- να έχετε κάτι από τα παραπάνω. Επίσης, -πάλι αναγκαστικά- οι μάσκες θα πρέπει να φοριούνται μέσα στους χώρους της ImproVIBE, αλλά όπως και πέρσι, παρέχουμε διάφανες μάσκες προσώπου που καθαρίζουμε καθημερινά κατόπιν κάθε χρήσης και είναι διαθέσιμες για εσάς εάν θέλετε να τις χρησιμοποιήσετε.

Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φροντίσουμε την ασφάλεια όλων, να προσαρμοστούμε στα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα, ενώ παράλληλα να σας προσφέρουμε αυτό που τόσο πολύ αγαπάτε.

Σας περιμένουμε.