Μας έκλεισε ο Κορόνας!

Μας εκλεισε ο Κορονας!


Για άλλη μια φορά, πήρε όλα τα πολιτιστικά η μπάλα του κορονοϊού (ξέρετε, αυτή με τα αγκαθάκια, η κόκκινη. Κυκλοφορεί αβέρτα, μην την εισπνεύσετε!) και μας κλείσανε και εμάς.


Με βάση την τρέχουσα ενημέρωση, λοιπόν, η ImproVIBE θα παραμείνει κλειστή μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου. Προφανώς και δεν ξέρουμε τι θα γίνει μετά, μιας και, όπως και όλη η υπόλοιπη χρονιά, τα πάντα είναι ρευστά και αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη.


Καταλαβαίνω ότι σας στεναχωρούν αυτά τα νέα, και πιο πολύ απ' όλους σκεφτόμαστε εσάς του Improv Level 1, που ίσα που προλάβατε να μπείτε στο χoρό και ξαφνικά σας έκλεισαν τη μουσική.


Θα επανέλθουμε δριμύτεροι όμως, όπως κάναμε και με την προηγούμενη καραντίνα. Να είστε σίγουροι ότι θα φροντίσουμε να σας ενημερώνουμε τακτικά για τις οποιεσδήποτε αλλαγές υπάρξουν και εξελίξεις.


Στο μεταξύ, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας διασκεδάζουμε μέσα από τις σελίδες μας στο facebook και στο instagram. Οπότε μείνετε συντονισμένοι, και βοηθήστε μας να μείνουμε ζωντανοί και με τα φώτα αναμμένα, διαδρώντας με τις αναρτήσεις μας, κάνοντας share και γενικότερα δείχνοντας την αγάπη σας.


Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη σας την εμπιστοσύνη. Προσπαθήστε να μην σας πάρει από κάτω αυτή η κατάσταση. Είναι μια πολύ ζόρικη χρονιά, αλλά θα περάσει και αυτό. Βρείτε τρόπους να χαίρεστε, βρείτε πράγματα να απολαμβάνετε. Μείνετε θετικοί (ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ! ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΑΜΩΤΟ!!!) και όλα θα πάνε καλά.


Σας φιλούμε, θα μας λείψετε και θα τα λέμε με όποιο τρόπο μπορούμε.