Δωρεάν σεμινάριο improv στη Θεσσαλονίκη!

Δωρεαν σεμιναριο improv στη Θεσσαλονικη!

Μετά από ένα πολύ επιτυχημένο εντατικό σεμινάριο improv στην συμπρωτεύουσα, και παράλληλα με τον στόχο που έχουμε θέσει φέτος να προσφέρουμε την τέχνη του improv comedy theatre και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, επιστρεφουμε στη Θεσσαλονίκη με ένα εντελώς δωρεάν σεμινάριο improv.

 

Το σεμινάριο αυτό είναι ιδανικό για οποιονδήποτε θα ήθελε να γνωρίσει το improv comedy theater, να καταλάβει τί είναι και πώς διδάσκεται. Δεν είναι απαραίτητη κάποια προηγούμενη εμπειρία με το improv ή με το θέατρο γενικότερα.

Μέσα από αυτό το μάθημα θα πάρεις μία πρώτη ιδέα για τις βασικές αρχές του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Comedy που διαμορφώνουν το σκελετό αυτής της μορφής τέχνης. Αν και το συγκεκριμένο δίωρο δεν είναι απαραίτητο για να παρακολουθήσεις την πλήρη μας εκπαίδευση, σίγουρα θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πώς λειτουργεί αυτή η μορφή θεατρικής τέχνης και πώς οι improvisers καταφέρνουν να δημιουργούν μία συναρπαστική παράσταση, ενώ κάθε επόμενη κίνηση επί σκηνής τους είναι άγνωστη.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στον χώρο του Studio 29A Art Space, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Πτολεμαίων 29Α, στο βάθος της στοάς.) το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 7:30μμ - 9.30μμ το βράδυ.