ImproVIBE partners with photographer Stelios Choustoulakis

ImproVIBE partners with photographer Stelios Choustoulakis

Στα πλαίσια των πολλαπλών δράσεων και συνεργασιών μας συνήθως έχουμε και την ανάγκη ενός φωτογράφου. Όχι μόνο σε σεμινάρια, αλλά και σε παραστάσεις, πάρτυ, εταιρικές εκδηλώσεις, είτε ακόμα και για την εξέλιξη ενός ηθοποιού και το portfolio του, φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε με κάποιον φωτογράφο.

Μετά από γνωριμία κάποιων χρόνων και θαυμασμό της δουλειάς του και της εξέλιξής του, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε σε μόνιμη βάση με τον φωτογράφο Στέλιο Χουστουλάκη.

Ο Στέλιος όχι μόνο είναι εκπληκτικός καλλιτέχνης και καλός φίλος, αλλά έχει πιάσει ακριβώς το νόημα του πώς λειτουργεί η ImproVIBE και τί προσφέρουμε, και δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο άτομο πίσω από τον φακό στην ομάδα μας.

 

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Στέλιο, περιλαμβάνονται υπηρεσίες σχετικές με την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση είτε μιας θεατρικής ομάδας/παραγωγής είτε μεμονωμένων ατόμων που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν το φωτογραφικό υλικό του portfolio τους. Πιο συγκεκριμένα:

Actor’s headshots
[Κόστος: 80€ / 4 φωτογραφίες]
[Διάρκεια: Δύο (2) ώρες]

Ο/Η ηθοποιός φωτογραφίζεται σε διάφορες λήψεις και κάδρα, σε πορτραίτο και ολόσωμο. Από τον φωτογράφο γίνεται μία αρχική επιλογή 30-50 λήψεων, οι οποίες ανεβαίνουν σε ιδιωτικό διαδικτυακό gallery (password protected) προκειμένου ο/η ηθοποιός να αξιολογήσει και να επιλέξει τις τελικές 4 φωτογραφίες.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η επεξεργασία του υλικού σε Photoshop / Lightroom
Το υλικό αποστέλλεται με email σε αρχεία διαστάσεων 900px (μέγιστη πλευρά) και ανάλυσης 72dpi. Επίσης παραδίδεται φάκελος με τις φωτογραφίες εκτυπωμένες σε μέγεθος Α4.

 

Full book
[Κόστος: 150€ / 12 φωτογραφίες]
[Διάρκεια: Τέσσερις (4) ώρες]

Ο/Η ηθοποιός φωτογραφίζεται σε διάφορες λήψεις και κάδρα, σε πορτραίτο και ολόσωμο. Δυνατότητα αλλαγής τοποθεσίας φωτογράφισης, κατόπιν συνεννοήσεως. Από το φωτογράφο γίνεται μία αρχική επιλογή 60-100 λήψεων, οι οποίες ανεβαίνουν σε ιδιωτικό διαδικτυακό gallery (password protected) προκειμένου ο/η ηθοποιός να αξιολογήσει και να επιλέξει τις τελικές 12 φωτογραφίες.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η επεξεργασία του υλικού σε Photoshop / Lightroom.
Το υλικό αποστέλλεται με email σε αρχεία διαστάσεων 900px (μέγιστη πλευρά) και ανάλυσης 72dpi. Επίσης παραδίδεται φάκελος με βιβλιοδετημένη εκτύπωση του υλικού, 12 φωτογραφίες εκτυπωμένες σε μέγεθος Α4.

Audition tape
[Κόστος 60€ / 1 ώρα]
[Επιπλέον χρέωση 10€ / 15 λεπτά]
 
Αudition tape ονομάζουμε τη μαγνητοσκοπημένη απόδοση ενός κειμένου, τραγουδιού, χορογραφίας, με σκοπό τη χρήση του μαγνητοσκοπημένου υλικού σε ακροάσεις ή/και συγκεκριμένη παραγωγή.
Ο/Η ηθοποιός μαγνητοσκοπείται σε εσωτερικό χώρο, με την επιλογή της καταλληλότερης λήψης να γίνεται επί τόπου. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η επεξεργασία του υλικού, παράδοσή του σε συμπιεσμένης μορφής αρχείο .mp4 (σε μέγεθος κατάλληλο και για αποστολή με email).
Με το πέρας της μιας ώρας, το κόστος διαμορφώνεται στα 10€ για κάθε 15’ έξτρα χρόνου.

 

Δείγματα της δουλειάς του Στέλιου μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του: http://stelioschoustoulakis.com/

Οι ενδιαφερόμενοι για τις υπηρεσίες του μπορούν να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της σχολής για να κλείσουν ένα ραντεβού με βάση το πρόγραμμα το δικό τους και του ιδίου.