ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Δωρεάν Μάθημα Improv Comedy της ImproVIBE

Δωρεάν Μάθημα Improv Comedy της ImproVIBE

Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψεις το Improv Comedy Theater είναι μέσα από αυτό το ΔΩΡΕΑΝ (εντελώς όμως) εισαγωγικό δίωρο μάθημα!

Πάρε όσα ξέρεις για τον αυτοσχεδιασμό και ξέχασέ τα. Improv Comedy σημαίνει αυθορμητισμός, παιχνίδι και δημιουργία της στιγμής!

Ο θίασος ανεβαίνει στη σκηνή και δεν γνωρίζει τίποτα. Δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχουν προκαθορισμένοι χαρακτήρες, δεν υπάρχει δικλείδα ασφαλείας. Κάθε στιγμή ανακαλύπτουμε τί είναι αυτό που μόλις συνέβη!

Ως ηθοποιός ίσως το τρέμεις. Ως απλός θεατής πιστεύεις ότι δεν το 'χεις. Σκοπός μας είναι να σου δείξουμε πώς να χειρίζεσαι το οποιοδήποτε απρόσμενο επί σκηνής και πώς οι καλύτερες δημιουργίες βγαίνουν όταν τελικά ούτε προσπαθείς, ούτε σκέφτεσαι!

Μέσα από αυτό το μάθημα θα σας δείξουμε τις βασικές αρχές του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου Improv Comedy που διαμορφώνουν το σκελετό αυτής της μορφής τέχνης.  Μέσα σε ένα δίωρο θα προλάβεις να:


1. Καταλάβεις τί σημαίνει Improv Comedy Theater.
2. Δεις πόσο διασκεδαστικό είναι.
3. Δημιουργήσεις θεατρικές σκηνές χωρίς καμία προετοιμασία.
4. Αποφασίσεις ότι αμέσως μετά θα βγεις για μπύρες μαζί μας.
5. Δακρύσεις από τα γέλια.
6. Θέλεις κι άλλο.

Τέλος πάντων, θα δεις πόσο εύκολο και ξεκαρδιστικό είναι να αυτοσχεδιάζουμε, να είμαστε πανέτοιμοι να προσαρμοστούμε σε οποιοδήποτε απρόσμενο ερέθισμα, και να παίρνουμε ρίσκα τόσο επί σκηνής όσο και στις υπόλοιπες εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας.

Σε περιμένουμε, λοιπόν, στο ρυθμό του Improv Comedy!