Mt Olymprov - 3ο διεθνές φεστιβάλ Improv Comedy Theater

Mt Olymprov - 3ο διεθνες φεστιβαλ Improv Comedy Theater

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, μία διοργάνωση-γιορτή του Improv Comedy Theater που σας φέρνει τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του αυτοσχεδιαστικού θεάτρου από όλο τον κόσμο.

Δείτε όλες τις πληροφορίες εδώ: http://mountolymprov.com/

Μετά την επιτυχία του πρώτου και του δεύτερου Μt Olymprov, η ImproVIBE σας προσκαλεί σε ένα 5ήμερο φεστιβάλ γεμάτο παραστάσεις, σεμινάρια και δραστηριότητες αυτής της συναρπαστικής μορφής θεατρικής τέχνης. 120 ξεκαρδιστικοί, ταλαντούχοι καλλιτέχνες από 25 διαφορετικές χώρες επισκέπτονται την Αθήνα για να δημιουργήσουν θεατρικά έργα επί σκηνής και να σας προσφέρουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Ελάτε να απολαύσετε το Improv Comedy Theater στα καλύτερά του και να μην πιστεύετε ότι όλα όσα βλέπετε επινοούνται εκείνη τη στιγμή!

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας: https://www.viva.gr/tickets/theater/alpha-idea/mt-olymprov-3rd/

Παρακολουθήστε μοναδικές παραστάσεις κάθε βράδυ από 16 διαφορετικούς διεθνείς θιάσους.


 

Το Improv Comedy Theater είναι μια νεοφερμένη μορφή θεατρικής τέχνης στην Ελλάδα. Αυτό που κάνει το Improv να διαφέρει από τις υπόλοιπες θεατρικές τέχνες είναι ότι ανεβαίνει ο θίασος στη σκηνή και επινοεί όλο το θεατρικό έργο επί σκηνής εκείνη τη στιγμή. Βασίζεται εξ ολοκλήρου στην δημιουργικότητα, τον αυθορμητισμό και τη φαντασία των ηθοποιών. Δεν υπάρχει ούτε σενάριο, ούτε σκελετός, ούτε προαποφασισμένοι χαρακτήρες, ούτε συγκεκριμένη δομή, ούτε καμία δικλείδα ασφαλείας. Κάθε έργο είναι μοναδικό, γεννιέται και πεθαίνει την ίδια βραδιά, μπροστά στα μάτια των θεατών.

Οι χώροι του Θεάτρου Άλφα.Ιδέα θα ανοίγουν για το κοινό από τις 20:00 κάθε μέρα. Κάθε βράδυ θα διεξάγεται και μια νέα παράσταση Improv Comedy Theater, με τη συμμετοχή 4 διεθνών θιάσων.

 Σκοπός αυτού του φεστιβάλ είναι να γνωρίσει το ελληνικό κοινό αυτή τη νέα μορφή θεατρικής τέχνης και να δει κάποια από τα καλύτερα παραδείγματα αυτής παγκοσμίως. Προσκεκλημένοι εκπαιδευτές είναι οι: Charna Halpern (US), Gary Schwartz (US), Lee White (CAN), Nick Byrne (AUS), Feña Ortalli (ARG), Gael Perry (FR), Nathan Keates (UK). Προσκεκλημένοι θίασοι είναι από Καναδά, ΗΠΑ, Γαλλία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Πολωνία, καθώς επίσης και 8 διεθνή ensemble από 20 διαφορετικές χώρες.