Το πρώτο διεθνές φεστιβάλ Improv Comedy Theater της Ελλάδας έρχεται στην Αθήνα

Το πρωτο διεθνες φεστιβαλ Improv Comedy Theater της Ελλαδας ερχεται στην Αθηνα

Στην συνεχή μας προσπάθεια να αναδείξουμε το Improv Comedy στην Ελλάδα και να το γνωρίσει ο κόσμος, είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να ανακοινώσουμε το Mount Olymprov, το πρώτο διεθνές φεστιβάλ Improv Comedy Theater στην Ελλάδα!

Το φεστιβάλ είναι μία διοργάνωση της ImproVIBE και θα διεξαχθεί 7-12 Ιουνίου 2016 στον πανέμορφο χώρο του The Hub Events στο κέντρο της Αθήνας.

Είμαστε κατενθουσιασμένοι, αλλά και τρομοκρατημένοι ταυτόχρονα, που θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε στο ελληνικό κοινό μερικούς από τους καλύτερους καλλιτέχνες του Improv Comedy από όλη την υφήλιο.

Σε αυτή την πενθήμερη διοργάνωση θα υπάρχουν καθημερινά σεμινάρια Improv Comedy ποικίλων θεμάτων, παραστάσεις Improv στα αγγλικά, εκδηλώσεις και διαδραστικά παιχνίδια για το ευρύτερο κοινό, όλα στα πλαίσια του αυτοσχεδιασμού.

Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια της διοργάνωσης και όσο περνάει ο καιρός, θα ανακοινώνουμε όλο και περισσότερες προσθήκες. Μείνετε ενημερωμένοι για το φεστιβάλ μας μέσω της ιστοσελίδας του Mount Olymprov, FacebookTwitter και Instagram, ενώ επίσης μπορείτε να γραφτείτε και στο Newsletter.