Ξεκινάει το Athens Improv Jam

Ξεκιναει το Athens Improv Jam

Για 5η συνεχόμενη χρόνια, επιστρέφει η βραδιά αυτοσχεδιαστικού θεάτρου της ImproVIBE, The Athens Improv Jam. Ξεκινάμε αυτή την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου!

Μία παράσταση Improv Comedy Theater, πάντα δωρεάν, και πάντα ανοιχτή προς όλους, η οποία κάθε χρόνο εξελίσσεται και ωριμάζει.

Ίσως να θυμάστε τα Athens Improv Jam από τις μαθητικές παραστάσεις κάθε εβδομάδα. Ίσως να τα θυμάστε από τις guerilla παρουσιάσεις ομάδων που επιλέγουν να παίξουν μια οποιαδήποτε βραδιά. Ίσως να τα θυμάστε από το μπάχαλο που δημιουργείτο στο τελευταίο μισάωρο της βραδιάς, στο οποίο μπορεί οποισδήποτε θέλει να σηκωθεί από το κοινό και να παίξει μαζί μας!

Φέτος τα πάντα εξελίσσονται. Τα μαθητικά γκρουπάκια είναι πάντα εκεί, να μας δείχνουν τη δουλειά τους. Το δεύτερο κομμάτι δίνει χώρο σε νέες ομάδες να κάνουν τις παραστάσεις τους, με κάποιες από αυτές να συμμετέχουν και στο επερχόμενο 1o Improv League! Το τρίτο μέρος πλέον αποκτά επαγγελματισμό. Ξεχάστε το χάος που δημιουργείται επί σκηνής με 800 παίκτες να μπαίνουν ταυτόχρονα. Πλέον ο ταλαντούχος μας Jam Master Παναγιώτης Δελαβίνιας θα διευθύνει μια πολυμελή ορχήστρα αυτοσχεδιαστών, στην οποία μπορεί να μπει οποιοσδήποτε θέλει από το κοινό, και θα φροντίζει να αναδεικνύεται το ταλέντο όλων των ηθοποιών.

Σας περιμένουμε από αυτή την Πέμπτη, και κάθε Πέμπτη, στον νέο χώρο της ImproVIBE στου Ψυρρή, για να σας διασκεδάσουμε ή ακόμα και να μας διασκεδάσετε!